Mtk versenytenisz

 

Gyermektanfolyamok


Nyári tábor-időpontok 2017-ben:

Június 19-től július végéig minden héten, és augusztus 28- szeptember 1-ig.

5-15 éves korú gyermekek jelentkezését várjuk a nyári táborokba. Napi kétszeri étkezés, délelőtti és délutáni edzés, uszoda használat. Péntekenként tudásszintnek megfelelő gyerekverseny.

Ár: 31.000 Ft/hét, testvér kedvezménnyel: 29.000 Ft

Jelentkezni, személyesen a Park Teniszklub recepcióján és a 279-0930-as telefonszámán, vagy a vezetőedző, Gáspár Balázs (06 30 397 8401) telefonszámán lehet.

------------------------------------------------------------------------

ÉVKÖZI TANFOLYAMOK

Szeretettel várjuk a 6-15 éves korosztály jelentkezését kezdő- és haladó tenisztanfolyamainkra egész évben.

A gyermekeket életkoruk és tudásszintjük alapján különböző csoportokba osztjuk be, ahol a Play&Stay rendszerre építve, az ismereteiknek megfelelő gyakorlatokat végeznek. Míg a legkisebbek többnyire játékos feladatokat kapnak, addig a haladók és az idősebbek már komoly, néha versenyszintű gyakorlatokat végeznek. Nálunk elsődleges szempont, hogy a gyerekek minél többet üssenek labdába.

A fiatalokkal az ország legjobb utánpótlás nevelő edzői foglalkoznak.

Az edzéseket előzetes egyeztetés után, hétköznap 14-18 óra között tartjuk. Az oktatás kiscsoportokban történik, ezzel lehetővé téve a személyes kapcsolat kialakítását, az intenzív foglalkozást.

Minden nyáron az iskola végétől, július végéig, majd augusztus 21-25-ig  intenzív tenisztábort indítunk. Ide várjuk azokat az iskoláskorú gyerekeket, akik közelebbről szeretnének megismerkedni ezzel a sportággal. Napi kétszeri étkezést, kétszer másfél óra teniszfoglalkozást, egy óra úszást kínálunk.
 
Jelentkezni, személyesen a Park Teniszklub recepcióján és a 279-0930-as telefonszámán, vagy a vezetőedző, Gáspár Balázs (06 30 397 8401) telefonszámán lehet.