Mtk versenytenisz

 

Négy aranyérem a hétvégén

2017. jan. 25.

Földeák Kata, Khin Dani, Vörös Máté, Almádi Attila és Belkovics Achilles is aranyérmet szerzett.

Újabb eredményes hétvégét zártak klubunk játékosai, akik összesen kilenc éremmel lettek gazdagabbak.

A hazai pályán megrendezett BLKE Kupán F12-ben Visontai Milán döntő szettben kapott ki az elődöntőben a későbbi győztestől, Piermarino Sebastian F14-ben ért el ugyanilyen eredményt, ahogy Proszkurin Dávid is F16-ban. 

F10-ben Almádi Attila négy meccset nyerve végzett az első helyen, L14-ben Farkas Szonja veretlenül vívta meg a csoportját, a döntőben azonban 63 63-ra kikapott, így ő ezüstérmes lett, a székesfehérvári U14-esen azonban Belkovics Achilles aranyérmet szerzett.

Az U18-as OB-n Földeák Kata a legjobb nyolcig jutott, párosban azonban Fárbás Rékával megnyerték a versenyt, a döntőben 60 46 10-7-re legyőzve a Horváth Adrienn/Szalai Réka párost. 

A fiúknál Khin Dani és Vörös Máté sajnos egy ágra került és már a nyolc között találkoztak és Máté 75 60-ra nyert, majd Trapli Szabolcs ellen is győzött 60 62 arányban, az elődöntőben azonban a későbbi győztes Kéki Márktól 64 76(7)-os vereséget szenvedett. Máté párosban javítani tudott, Danival megnyerték a versenyt, a fináléban 64 63-ra verték a Koczka Patrik/Törőcsik Ádám párost. Ugyanitt Kisgéczi Bence (Kéki Márkkal) és Pótz-Nagy Gergő (Csaholczi Arnolddal) elődöntős volt.