Mtk versenytenisz

 

Simai Péter

BEMUTATKOZÁS

1981. február 14.,Mezőtúr

Kezdetben több sportágat kipróbáltam és indultam versenyen is, így például: karate, judo, duatlon, triatlon, strandröplabda, kosárlabda és persze benne voltam minden iskolai sportrendezvényben, de végül az atlétika mellett döntöttem. Ahol, mint általában mindenki, összetett versenyzéssel kezdtem, hogy kiderüljön, miben vagyok jobb.

Végül a gátfutás, a hármasugrás és egy rövid ideig a rúdugrás lett. Gátfutásban és hármasugrásban is mindig a legjobb 8 között végeztem az Országos Bajnokságokon. Rúdugrásban 1994-ben a Serdülő B korosztályban a 2. helyet szereztem meg az Országos Bajnokságon, amit sajnos a későbbiekben technikai okok miatt nem tudtam folytatni.

Aztán felvételt nyertem a Testnevelési Egyetemre, ahol a gyakorlati mellett az elméleti képzést is elsajátítottam, főleg a pedagógiát, ami az edzői pályához elengedhetetlen. Itt még több sportágat ismertem meg és indultam is versenyen úgy, mint: judo, birkózás, szertorna és tagja voltam az NB I-es junior röplabdacsapatnak is. A sok sportágnak köszönhetően rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem és ezeket tudom kamatoztatni a munkám során is.

Néhány atlétikai eredményem:
o    2000. Felnőtt Ügyességi Csapatbajnokság 2. hely távolugrás
o    2. hely hármasugrás
o    2002. Magyar Egyetemi és Főiskolás Országos Bajnokság 3. hely távolugrás
o    2002. Országos Utánpótlás és Vidék Bajnokság 6. hely távolugrás
o    2. hely 4X100 m
o    2002. Felnőtt Országos Bajnokság 11. hely távolugrás
o    2003. Utánpótlás Országos Bajnokság 6. hely távolugrás
o    2. hely 4X100 m.
Elnyert díjak és címek:
o    Semmelweis Egyetem, Testnevelési és Sporttudományi Kar, Jó tanuló- jó sportoló;
o    Semmelweis Egyetem, Jó tanuló- jó sportoló;
o    Budapest Főváros Közgyűlése, Ifjúsági és Sport Bizottsága, valamint Oktatási Bizottsága, Élen a tanulásban, élen a sportban.

Diplomáim:
-    Testnevelő tanári
-    Atlétika szakedző
Tanyfolyam:
-    TRX edző

2003 óta vagyok az MTK erőnléti edzője. Versenyzőim számos hazai és külföldi versenyen bizonyítottak már és remélem még fognak is. Köztük szerepelnek Magyar Bajnokok egyéniben, párosban, helyt álltak ETA, ITF tornán és van olyan, aki WTA vagy ATP pontot szerzett.

Tanítványaim:
Jani Réka, Gálfi Dalma, Furák Csenge, Stollár Fanny, Bondár Anna, Argyelán Csilla, Bulgakova Vaszilisza

Borsos Gábor, Szintai Dávid, Piros Zsombor, Marozsán Fábián, Khin Dániel, Kovács Márk, Kinál Kristóf, Balla Péter, Krocskó Krisztián